30 Ημέρες Ευεξίας

Βάζοντας τις βάσεις για καλή υγεία, ευεξία και ιδανικό βάρος

Θέλετε να βάλετε τις σωστες βάσεις για μια καλύτερη υγεία και ευεξία, ιδανικό βάρος και υψηλά επίπεδα ενέργειας και δεν γνωρίζετε από που να ξεκινήσετε;

Το coaching πρόγραμμα “30 Ημέρες Ευεξίας” έχει σχεδιαστεί γι αυτόν ακριβώς τον λόγο –  να ξεκινήσετε την αλλαγή που επιθυμείτε ακολουθώντας την σωστή οδό. Το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πως το στρες επηρεάζει το νευρικό σας σύστημα αλλά και το ορμονικό σας περιβάλλον, ενώ παράλληλα θα γνωρίσετε τους 5 από τους 10 βασικότερους στρεσογόνους παράγοντες που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος, οι οποίοι και σας κρατούν μακριά από τους στόχους σας για καλή υγεία και ευεξία αλλά και ιδανικό σωματικό βάρος.

Αν νιώθετε πως έχετε την απαιτούμενη γνώση σε ζητήματα στρες και επιθυμείτε μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση μπορείτε να επιλέξετε τα coaching προγράμματα “60 Ημέρες Ιδανικής Υγείας” και “90 Ημέρες Αλλαγής Συνειδητότητας”

Τι περιλαμβάνει το coaching πρόγραμμα “30 Ημέρες Ευεξίας”

Εξατομικευμένο πλάνο ευεξίας

Στην πρώτη συνεδρία, θα παραλάβετε το εξατομικευμένο πλάνο ευεξίας σας το οποίο περιλαμβάνει:

  • Μια λεπτομερή ανάλυση του τρόπου ζωής σας με σκοπό την επισήμανση εκείνων των παραγόντων που συμβάλλουν σε υψηλά επίπεδα τους στρες και αποτελούν εμπόδια για τη επίτευξη των στόχων σας.
  • Γενικό πλάνο διατροφής, συνταγές, αποτοξίνωση, συμβουλές για ορθή αναπνοή, ενυδάτωση, έκθεση στον ήλιο, ύπνο και άσκηση.
  • Συμβουλές συμπληρωματικής αγωγής, χρήσιμα εργαλεία κ.α.
Καθημερινό Coaching & Υποστήριξη

Για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη υποστήριξη σας καθόλη την διάρκεια του προγράμματος, την προσήλωση για την επίτευξη των στόχων σας και την δημιουργία νέων υγιεινών συνηθειών εκτός των επαναληπτικών coaching συνεδριών, θα έχουμε ανοιχτό κανάλι καθημερινής επικοινωνίας μέσω chat ή emails σε προσωπικά μηνύματα.

Επιπλέον θα σας δοθεί ένα Coaching Ημερολόγιο καταγραφής της πορείας προς την αλλαγή που επιθυμείτε, αλλά και των συναισθημάτων που σίγουρα θα γεννηθούν μέσα από την διαδρομή. 

Εβδομαδιαίες Συνεδρίες

Πέντε προσωπικές εβδομαδιαίες coaching συνεδρίες κατά τις οποίες θα αναλύουμε την πρόοδο σας, θα απαντήσουμε σε πιθανές ερωτήσεις που τυχόν θα προκύψουν κατά την διεξαγωγή του προγράμματος και θα επανασχεδιάσουμε την νέα εβδομάδα θέτοντας νέους μικρούς στόχους, μέρος των μεγαλύτερων που θέτουμε στην αρχή του προγράμματος.

Μέσω ενός κινητοποιητικού διαλόγου θα εξασφαλίσουμε την σύνδεσή σας με τα εσωτερικά σας κίνητρα έτσι ώστε οι νέες σας υγιεινές συνήθειες να αποτελέσουν τρόπο ζωής με σαφή προσανατολισμό.

Μακροπρόθεσμα Αποτελέσματα

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα θα έχετε την απαιτούμενη γνώση και εργαλεία που χρειάζεται κάποιος για να νιώθει αυτοπεποίθηση – μέσω της ευεξίας.

Θα καταλάβετε επίσης πως υγιεινές απλές συμπεριφορές σε σχέση με την διατροφή, άσκηση, ενυδάτωση, ύπνο, χρόνο οθόνης, multitasking, κοινωνικοποίηση, μπορούν να μειώσουν δραματικά το στρες που βιώνετε έτσι ώστε η καλή υγεία και ευεξία, το όμορφο σώμα και υψηλά επίπεδα ενέργειας να είναι τρόπος ζωής και όχι ανεκπλήρωτα όνειρα.

Το Coaching Πρόγραμμα “30 Ημέρες Ευεξίας” είναι ιδανικό για εσάς αν:

30 Ημέρες Ευεξίας: Το Πρόγραμμα

Δωρεάν Συνεδρία 15' Λεπτών

Εξασφαλίστε σήμερα μια δωρεάν συνεδρία 15' λεπτών για να απαντήσω στα ερωτήματα σας, να συζητήσουμε τους στόχους σας και να σας παραθέσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τους πραγματοποιήσετε.