60 Ημέρες Ιδανικής Υγείας

Σχεδιασμένο για να αλλάζει την σχέση σας με τον όρο “συνήθεια”.

Εβδομαδιαίο Coaching. Καθημερινή Εκπαίδευση. Συνεχής υποστήριξη.

Έχετε μια καριέρα – δουλειά να κάνετε και μια ζωή να ζήσετε αλλά αισθάνεστε ότι το επίπεδο της υγείας σας παρεμποδίζει. Νιώθετε μονίμως κουρασμένοι, σας κυριεύει καθημερινά έντονο στρες, έχετε έντονη επιθυμία για συγκεκριμένες τροφές και παρά τις συνεχές προσπάθειες και δοκιμές με μαγικές δίαιτες και έξυπνα προγράμματα γυμναστικής, εξακολουθείτε να μην έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε τόσο σωματικά αλλά πολύ περισσότερο συναισθηματικά.

Το coaching πρόγραμμα της Bwise, “60 Ημέρες Ιδανικής Υγείας”, αποτελεί τον απόλυτο οδηγό εκπαίδευσης ειδικά σχεδιασμένο για τον πολυάσχολο σύγχρονο άνθρωπο που λόγω των αμείλικτων ρυθμών της καθημερινότητας, και δίχως να το αντιλαμβάνεται αφήνει την υγεία και ευεξία του σε δεύτερη μοίρα. Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τον coachee να αλλάξει τις ανθυγιεινές του συνήθειες σε υγιεινές, να μάθει να διαχειρίζεται έξυπνα και παραγωγικά τον χρόνο έτσι ώστε να μειώσει τα επίπεδα του στρες που τόσες επιπτώσεις έχει στην υγεία και ευεξία του.

Στρέφοντας τους προβολείς στις 10 πιο συνηθισμένες ανθυγιεινές συνήθειες, ο coachee θα καταφέρει να απεγκλωβιστεί από καθημερινές ενέργειες που επαναλαμβάνει ασυναίσθητα και που πολύ πιθανόν να αγνοεί τις επιπτώσεις στην υγεία του. Στο πέρας των 60 ημερών ένας νέος τρόπος ζωής θα έχει πάρει την θέση από εκείνον που σας κρατάει σήμερα μακριά από την επίτευξη των στόχων σας σε επίπεδο υγείας, ευεξίας και θετικής ενέργειας.

Τι περιλαμβάνει το coaching πρόγραμμα “60 Ημέρες Ιδανικής Υγείας”

Εξατομικευμένο πλάνο ευεξίας

Στην πρώτη συνεδρία, θα παραλάβετε το εξατομικευμένο πλάνο ευεξίας σας το οποίο περιλαμβάνει:

  • Μια λεπτομερή ανάλυση του τρόπου ζωής σας με σκοπό την επισήμανση εκείνων των παραγόντων που συμβάλλουν σε υψηλά επίπεδα τους στρες και αποτελούν εμπόδια για τη επίτευξη των στόχων σας.
  • Γενικό πλάνο διατροφής, συνταγές, αποτοξίνωση, συμβουλές για ορθή αναπνοή, ενυδάτωση, έκθεση στον ήλιο, ύπνο και άσκηση.
  • Συμβουλές συμπληρωματικής αγωγής, χρήσιμα εργαλεία κ.α.
Καθημερινό Coaching & Υποστήριξη

Για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη υποστήριξη σας καθόλη την διάρκεια του προγράμματος, την προσήλωση για την επίτευξη των στόχων σας και την δημιουργία νέων υγιεινών συνηθειών εκτός των επαναληπτικών coaching συνεδριών, θα έχουμε ανοιχτό κανάλι καθημερινής επικοινωνίας μέσω chat ή email σε προσωπικά μηνύματα.

Επιπλέον θα σας δοθεί ένα Coaching Ημερολόγιο καταγραφής της πορείας προς την αλλαγή που επιθυμείτε, αλλά και των συναισθημάτων που σίγουρα θα γεννηθούν μέσα από την διαδρομή. 

Εβδομαδιαίες Συνεδρίες

9 προσωπικές εβδομαδιαίες coaching συνεδρίες κατά τις οποίες θα αναλύουμε την πρόοδο σας, θα απαντήσουμε σε πιθανές ερωτήσεις που τυχόν θα προκύψουν κατά την διεξαγωγή του προγράμματος και θα επανασχεδιάσουμε την νέα εβδομάδα θέτοντας νέους μικρούς στόχους, μέρος των μεγαλύτερων που θέτουμε στην αρχή του προγράμματος.

Μέσω ενός κινητοποιητικού διαλόγου θα εξασφαλίσουμε την σύνδεσή σας με τα εσωτερικά σας κίνητρα έτσι ώστε οι νέες σας υγιεινές συνήθειες να αποτελέσουν τρόπο ζωής με σαφή προσανατολισμό.

Μακροπρόθεσμα Αποτελέσματα

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα θα έχετε την απαιτούμενη γνώση και εργαλεία που χρειάζεται κάποιος για να νιώθει αυτοπεποίθηση – μέσω της ευεξίας.

Θα καταλάβετε επίσης πως υγιεινές απλές συμπεριφορές σε σχέση με την διατροφή, άσκηση, ενυδάτωση, ύπνο, χρόνο οθόνης, multitasking, κοινωνικοποίηση, μπορούν να μειώσουν δραματικά το στρες που βιώνετε έτσι ώστε η καλή υγεία και ευεξία, το όμορφο σώμα και υψηλά επίπεδα ενέργειας να είναι τρόπος ζωής και όχι ανεκπλήρωτα όνειρα.

Το Coaching Πρόγραμμα “60 Ημέρες Ιδανικής Υγείας” είναι ιδανικό για εσάς αν:

60 Ημέρες Ιδανικής Υγείας: Το Πρόγραμμα

Δωρεάν Συνεδρία 15' Λεπτών

Εξασφαλίστε σήμερα μια δωρεάν συνεδρία 15' λεπτών για να απαντήσω στα ερωτήματα σας, να συζητήσουμε τους στόχους σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικότερο για εσάς πρόγραμμα coaching.