90 Ημέρες Αλλαγής Συνειδητότητας

Ένα 3μηνο πρόγραμμα υγείας και ευεξίας που έχει σχεδιαστεί για να σταθεροποιεί τις συνήθειες για μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Εβδομαδιαίο Coaching. Καθημερινή Εκπαίδευση. Συνεχής υποστήριξη.

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν έλεγε πως είναι παράνοια να κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα και να περιμένεις κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα. 

Αν νιώθετε πως έχετε δοκιμάσει κάθε πιθανή δίαιτα και μορφή άσκησης αλλά δεν καταφέρατε να πετύχετε τους στόχους σας, αν δυσκολεύεστε να κατανοήσετε πως λειτουργεί το σώμα σας και ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στην έντονη επιθυμία για συγκεκριμένες τροφές, την αύξηση του σωματικού  βάρους, τη χρόνια κόπωση, την ομιχλώδη σκέψη θα πρέπει να αναζητήσετε τις λύσεις στα παραπάνω σε άλλες πρακτικές. Και πιο συγκεκριμένα σε πλάνα που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για εσάς, τις ανάγκες σας, τον τρόπο σκέψης σας, την βιοχημεία του οργανισμού σας. 

Το coaching πρόγραμμα “90 Ημέρες Αλλαγής Συνειδητότητας” μέσα από 13 ατομικές συνεδρίες θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις 10 πιο συνηθισμένες ανθυγιεινές συνήθειες που σας κρατούν μακριά από την επίτευξη των στόχων σας σε επίπεδο υγείας, ευεξίας, ιδανικού βάρους και επιπέδων ενέργειας ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να υιοθετήσετε νέες με την πάροδο του χρόνου μέσω κινητοποιητικού διαλόγου, συνεχής υποστήριξης και κυρίως σύνδεσης των στόχων σας με ισχυρά κίνητρα – στόχος δίχως πλάνο και κίνητρο είναι απλά όνειρο.

Αν επιθυμείτε να αλλάξετε τον εαυτό σας και κάνετε την υγεία, ευεξία και ομορφιά τρόπο ζωής, το coaching πρόγραμμα “90 Ημέρες Αλλαγής Συνειδητότητας” είναι για εσάς

health coaching

Τι περιλαμβάνει το coaching πρόγραμμα “90 Ημέρες Αλλαγής Συνειδητότητας”

Εξατομικευμένο πλάνο ευεξίας

Στην πρώτη συνεδρία, θα παραλάβετε το εξατομικευμένο πλάνο ευεξίας σας το οποίο περιλαμβάνει:

  • Μια λεπτομερή ανάλυση του τρόπου ζωής σας με σκοπό την επισήμανση εκείνων των παραγόντων που συμβάλλουν σε υψηλά επίπεδα τους στρες και αποτελούν εμπόδια για τη επίτευξη των στόχων σας.
  • Γενικό πλάνο διατροφής, συνταγές, αποτοξίνωση, συμβουλές για ορθή αναπνοή, ενυδάτωση, έκθεση στον ήλιο, ύπνο και άσκηση.
  • Συμβουλές συμπληρωματικής αγωγής, χρήσιμα εργαλεία κ.α.
Καθημερινό Coaching & Υποστήριξη

Για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη υποστήριξη σας καθόλη την διάρκεια του προγράμματος, την προσήλωση για την επίτευξη των στόχων σας και την δημιουργία νέων υγιεινών συνηθειών εκτός των επαναληπτικών coaching συνεδριών, θα έχουμε ανοιχτό κανάλι καθημερινής επικοινωνίας μέσω chat ή emails σε προσωπικά μηνύματα.

Επιπλέον θα σας δοθεί ένα Coaching Ημερολόγιο καταγραφής της πορείας προς την αλλαγή που επιθυμείτε, αλλά και των συναισθημάτων που σίγουρα θα γεννηθούν μέσα από την διαδρομή. 

Εβδομαδιαίες Συνεδρίες

13 προσωπικές εβδομαδιαίες coaching συνεδρίες κατά τις οποίες θα αναλύουμε την πρόοδο σας, θα απαντήσουμε σε πιθανές ερωτήσεις που τυχόν θα προκύψουν κατά την διεξαγωγή του προγράμματος και θα επανασχεδιάσουμε την νέα εβδομάδα θέτοντας νέους μικρούς στόχους, μέρος των μεγαλύτερων που θέτουμε στην αρχή του προγράμματος.

Μέσω ενός κινητοποιητικού διαλόγου θα εξασφαλίσουμε την σύνδεσή σας με τα εσωτερικά σας κίνητρα έτσι ώστε οι νέες σας υγιεινές συνήθειες να αποτελέσουν τρόπο ζωής με σαφή προσανατολισμό.

Μακροπρόθεσμα Αποτελέσματα

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα θα έχετε την απαιτούμενη γνώση και εργαλεία που χρειάζεται κάποιος για να νιώθει αυτοπεποίθηση – μέσω της ευεξίας.

Θα καταλάβετε επίσης πως υγιεινές απλές συμπεριφορές σε σχέση με την διατροφή, άσκηση, ενυδάτωση, ύπνο, χρόνο οθόνης, multitasking, κοινωνικοποίηση, μπορούν να μειώσουν δραματικά το στρες που βιώνετε έτσι ώστε η καλή υγεία και ευεξία, το όμορφο σώμα και υψηλά επίπεδα ενέργειας να είναι τρόπος ζωής και όχι ανεκπλήρωτα όνειρα.

Το Coaching Πρόγραμμα “90 Ημέρες Αλλαγής Συνειδητότητας” είναι ιδανικό για εσάς αν:

90 Ημέρες Αλλαγής Συνειδητότητας: Το Πρόγραμμα

Δωρεάν Συνεδρία 15' Λεπτών

Εξασφαλίστε σήμερα μια δωρεάν συνεδρία 15' λεπτών για να απαντήσω στα ερωτήματα σας, να συζητήσουμε τους στόχους σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικότερο για εσάς πρόγραμμα coaching.