Στην Bwise

βοηθάμε τον κόσμο για ένα καλύτερο αύριο με αφετηρία μια καλύτερη υγεία.

Ο Στόχος Μας

Επικρατεί η εντύπωση πως για να είναι κάποιος υγιής, όμορφος, γεμάτος ενέργεια και όρεξη για τη ζωή προϋποθέτει ένα τρόπο ζωής γεμάτο θυσίες και καταναγκασμούς που λόγω της βεβαρημένης καθημερινότητας αδυνατεί να εφαρμόσει.

Εμείς στην Bwise θεωρούμε πως ο άνθρωπος γεννήθηκε για να είναι υγιής, όμορφος, γεμάτος ενέργεια και δημιουργία. Οι καθημερινές του επιλογές και οι κακές του συνήθειες αντιστρέφουν την φύση του και τότε ξεκινούν τα προβλήματα. 

 

 

Το να τρέφεται κάποιος υγιεινά είναι το ίδιο εύκολο με το να τρώει επεξεργασμένες τροφές. Το να αθλείται καθημερινά για 30 λεπτά απαιτεί 4 φορές λιγότερο χρόνο απ’το να παρακολουθεί τηλεόραση για 2 ώρες. 

Στόχος δικός μας είναι να σας βοηθήσουμε να επανέλθετε σε αυτό για το οποίο προορίζεστε. Δεν είναι μόνο ένα σωστό διατροφικό πλάνο. Δεν είναι ένα μόνο ένα δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής. Είναι όλα μαζί με πρώτα στην λίστα το σωστό mindset και η σωστή αντίληψη για την ζωή και την υγεία. 

Εμείς θα σας δείξουμε τον τρόπο. Εσείς θα πάρετε την υγεία και ζωή στα χέρια σας!

Η Ομάδα Μας

Η φιλοσοφία της Bwise στηρίζεται στους ανθρώπους αλλά και τους συνεργάτες της. Μοιραζόμαστε τη γνώση, την αισθητική και το πάθος για την υγεία και ευεξία. Κατανοώντας τις ανάγκες σας δημιουργούμε εκείνες τις προϋποθέσεις που θα σας οδηγήσουν σε μια καθημερινότητα από καλές, υγιεινές συνήθειες που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα συμβάλλουν στην εξάλειψη τυχόν νοσήματος αλλά και στην εν γένει βελτίωση του lifestyle σας.

Ηλίας Παπαποστόλου

Επιστημονικοσ διευθυντης

Ο Ηλίας Παπαποστόλου είναι ο επιστημονικός διευθυντής της Bwise και ένας εκ των συνιδρυτών της. Είναι εργοφυσιολόγος, σύμβουλος ορθομοριακής διατροφής και health coach.

Ο Διονύσης Φιλιππόπουλος είναι ένας εκ των συνιδρυτών και Project Manager της Bwise. Είναι πτυχιούχος προπονητής και πιστοποιημένος personal trainer με εξειδίκευση στα μαχητικά αθλήματα.

Δωρεάν Συνεδρία 30' Λεπτών

Εξασφαλίστε σήμερα μια δωρεάν συνεδρία 30' λεπτών για να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας, να συζητήσουμε τους στόχους σας και να σας παραθέσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τους πραγματοποιήσετε.

Scroll to Top