Ηλίας Παπαποστόλου

Eπιστημονικός Διευθυντής της BWISE

Εργοφυσιολόγος, σύμβουλος ορθομοριακής διατροφής και health coach.

Ο Ηλίας Παπαποστόλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Ελληνικού με αριστείο, ενώ παράλληλα ήταν μέλος της ομάδας Νέων ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς καθώς και της Εθνικής Ομάδας Παίδων και Προ-Νέων της χώρας μας.

Από το 1998 μέχρι και το 2003 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές στην Μ. Βρετανία στους τομείς των Βιοιατρικών Επιστημών και ειδικότερα σε αυτούς της Αθλητικής Επιστήμης και Διατροφολογίας. Το 2005 ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με την Επιστήμη της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής, στην οποία εκπαιδεύεται σε συνεχή βάση μέχρι και σήμερα και που τον καθιέρωσε στον επαγγελματικό χώρο.

Έχει εκπαιδευτεί στον χειρισμό συστημάτων εφαρμογής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και συστημάτων κβαντικής Βιοανάδρασης και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Κβαντικής και Πληροφοριακής Ιατρικής, καθώς και ολιστικής Φυτοθεραπείας.

Αποτελεί μέλος του B.A.S.E.S (British Association of Sports and Exercise Sciences), της ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι (Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής και του W.O.N.M.P (World Organization of Natural Medicine Practitioners). Τα τελευταία χρόνια επεκτείνει τις σπουδές του στο Life Coaching και στο Health & Wellness Coaching του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Coaching (Hellenic Institute of Coaching- HIC).  

Ως αθλητικός επιστήμονας και σύμβουλος Ορθομοριακής διατροφής έχει καθοδηγήσει με εκπληκτικά αποτελέσματα και ασφάλεια χιλιάδες ασκούμενους και μη,  σε μεταβολή τρόπου ζωής, διατροφής, άσκησης και νόησης. Έχει υπάρξει ιδρυτής ή συνιδρυτής διάφορων κέντρων σωματικής ευεξίας ενώ έχει επιτελέσει επιστημονικός υπεύθυνος για τα προγράμματα Αντί-γήρανσης του ABH Medical Group.

Είναι συνιδρυτής και ο επιστημονικός διευθυντής της Bwise.

Scroll to Top