εξατομικευμενη προσεγγιση για αδυνατισμα

Διαχείριση Βάρους & Συμβουλευτική Διατροφή

Συμβουλευτική διατροφή & εξατομικευμένα διατροφικά πλάνα για αποτελεσματική διαχείριση βάρους, μείωση του λίπους, αύξηση της μυϊκής μάζας.

Αλλάξτε το Σώμα σας, Αλλάζοντας Τρόπο Ζωής

Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια περίοδο δίαιτας/διατροφής και διστάζετε να κάνετε το πρώτο βήμα ή συνεχώς το αναβάλετε, είναι πολύ πιθανόν να ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων που θεωρούν πως η περίοδος που κάποιος ακολουθεί ένα συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο, είναι μια περίοδος με συνεχής θυσίες και καταναγκασμούς. Αν όμως είχατε το κατάλληλο mindset και ανακαλύπτατε πόσο εύκολο και απολαυστικό είναι να τρέφεστε σωστά, τότε πολύ πιθανόν να ξεκινούσατε την επόμενη κιόλας μέρα. 

Η συνέργεια της επιστήμης της διατροφολογίας και της συμβουλευτικής διατροφής (diet coaching) εξασφαλίζει αφενός την εκπόνηση εξατομικευμένων πλάνων διατροφής και αφετέρου την επίλυση των δυσλειτουργικών σκέψεων έτσι ώστε η σωστή διατροφή να μετατραπεί από καταναγκαστική περίοδος σε τρόπο ζωής.

 

Σε Ποιους Απευθύνεται

Απώλεια Λίπους

Αύξηση Μυϊκής Μάζας

Εγκυμοσύνη & Θηλασμός

Παιδική Παχυσαρκία

Τρίτη Ηλικία

Χορτοφαγία - Vegan

Μετεμμηνοπαυσιακές Γυναίκες

Χρόνια Νοσήματα

Υπέρταση

Εξατομικευμένη Διατροφή

Σχεδιασμός διατροφικών πλάνων για την επίτευξη των στόχων σας

Άραγε υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή σας που ύστερα από εξαιρετικές συστάσεις, ακολουθήσατε ένα διατροφικό πλάνο χωρίς καμία όμως επιτυχία; Ο κυριότερος λόγος που κατά 95% οι δίαιτες που ακολουθούμε, αποτυγχάνουν είναι γιατί ακολουθούμε ένα πλάνο που ποτέ δεν σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εμάς. Όταν λοιπόν ένα φίλος σας προτρέπει να ακολουθήσετε μια δίαιτα που τον βοήθησε να πετύχει τους στόχους του, θα λειτουργήσει το ίδιο καλά και για εσάς αν έχετε την ίδια ακριβώς βιοχημεία στον οργανισμό σας, τις ίδιες ακριβώς σωματομετρήσεις, την ίδια ακριβώς καθημερινότητα, το ίδιο ακριβώς ιστορικό υγείας και διατροφής κλπ. Τότε και μόνο τότε ένα απλό φωτοαντίγραφο της αυτής της δίαιτας είναι ότι χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους που και πάλι πρέπει να είναι ακριβώς οι ίδιοι με εκείνους του δικού σας φίλου.

Επειδή όμως το παραπάνω σενάριο είναι σχεδόν αδύνατον, βασική προϋπόθεση για την επιτυχία σας είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση με βάση τη δική σας βιοχημεία, καθημερινότητα, σωματομετρήσεις, στόχους κλπ. Στην Bwise αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά τόσο σε διατροφικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο συμβουλευτικής (coaching) για να εξασφαλίσουμε την άρτια διεξαγωγή του προγράμματος, την υιοθέτηση νέων καθημερινών υγιεινών συνηθειών και γενικότερα την επίτευξη των δικών ξεχωριστά στόχων.

Τι περιλαμβάνουν τα προγράμματα της Bwise
  • Θέσπιση στόχων
  • Σωματομετρήσεις
  • Δημιουργία διατροφικού πλάνου
  • Συμπληρωματική αγωγή
  • Συνεδρίες ανανέωσης προγράμματος
  • Συνεχής υποστήριξη
  • Online συνεδρίες
Πρόγραμμα Διατροφής Bwise

Ιστορίες Πελατών της Bwise

4.6/5

Ιστορίες ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν την Bwise, πέτυχαν τους στόχους τους και άλλαξαν την ζωή τους.

Συχνές Ερωτήσεις

Αδυνάτισμα, υγεία και ευεξία με οδηγό την βιοχημεία του οργανισμού σας.

Το πιο σύνηθες μοντέλο και αυτό που προτείνουμε στους πελάτες μας είναι η παρακολούθηση – ανανέωση του πλάνου κάθε 15 μέρες. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που παρακολουθούμε μηνιαίως αλλά και κάποιες που τουλάχιστον στα αρχικά στάδια παρακολουθούμε εβδομαδιαίως. 

Δωρεάν Συνεδρία 30' Λεπτών

Εξασφαλίστε σήμερα μια δωρεάν συνεδρία 30' λεπτών για να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας, να συζητήσουμε τους στόχους σας και να σας παραθέσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τους πραγματοποιήσετε.

Scroll to Top