Είπαν για Εμάς

Ιστορίες ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν την Bwise και πέτυχαν τους στόχους τους.

Άγγελος Σ.

Πείτε μας την ιστορία σας! Ποιος ήταν ο κυριότερος λόγος που σας οδήγησε στο να συνεργαστείτε με την Bwise;

Είμαι αθλητής του kickboxing και η διατροφή είναι το ίδιο σημαντική με την προπόνηση μου. Γνωρίζω τον κο Φιλιππόπουλο πολλά χρόνια και σε συζήτηση που είχαμε μου παρουσίασε την προσέγγιση της Bwise σε αθλητικό επίπεδο.

Τι αποτέλεσμα είχε η συνεργασία σας με την Bwise;

Όλα πάνε σούπερ! Είμαι σχεδόν ακριβώς στο αγωνιστικό μου βάρος, ενέργεια στο φουλ και σαφώς καλύτερος ύπνος, που είναι κλειδί στην αποκατάσταση μου.

Με ποιους τρόπους κατά την γνώμη σας μπορεί κάποιος να ωφεληθεί από την συνεργασία του με την Bwise;

Το πιο σημαντικό πράγμα για έναν αθλητή με αγωνιστικές υποχρεώσεις στο δικό μου άθλημα είναι να είναι πολύ κοντά στο αγωνιστικό του βάρος. Το σύνηθες είναι να κυνηγάμε να πιάσουμε τα κιλά όταν κλείσουμε κάποιον αγώνα. Εδώ και καιρό είμαι στο βάρος που επιθυμώ με πολύ χαμηλά ποσοστά λίπους και το κυριότερο χωρίς την αίσθηση της πείνας.

Θα προτείνατε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο την Bwise; Αν ναι, για ποιον λόγο;

Σίγουρα. Είτε κάποιος είναι προχωρημένος αθλητής είτε απλά επιθυμεί ένα όμορφο σώμα στην Bwise θα πετύχει τους στόχους του.

Πως θα βαθμολογούσατε την εμπειρία σας με την Bwise;

Εξαιρετική.

Επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι επιπλέον σχετικά με την εμπειρία σας;

Αξίζει να σημειώσουμε πως η προσέγγιση του Ηλία δεν είναι hardcore. Συνήθως ένας αθλητής κάνει μεγάλες θυσίες για να πετύχει το βάρος του. Ο Ηλίας σχεδιάζει το πλάνο με βάση την βιοχημεία του κάθε ανθρώπου και τις ανάγκες του. Μου έβγαλε φαγητά που είχα πάντα στην διατροφή μου και μου έδωσε επιλογές να τρώω που δεν πίστευα ποτέ ότι θα φάω. Και όλα πάνε ρολόι..!

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη! Συνεχίζουμε!

Scroll to Top