Προγράμματα Ατομικού Coaching

Μετατρέποντας την υγεία και ευεξία ως νέο τόπο ζωής!

Προγράμματα Ατομικού Coaching

Intro-Hero_Thumbnail

Intro Συνεδρία

Ο πραγματικός στόχος της πρώτης συνεδρίας είναι να συνειδητοποιήσεις πλήρως πως οι παρούσες επιλογές σου καθορίζουν το επίπεδο της υγείας σου και πως συγκεκριμένες συνήθειες σε αποτρέπουν από το να πετύχεις τους στόχους σου, δημιουργώντας παλινδρομήσεις ή/και αναβλητικότητα.

Sunset_Thumbnail

30 Ημέρες Ευεξίας

Θέλετε να βάλετε τις σωστες βάσεις για μια καλύτερη υγεία και ευεξία, ιδανικό βάρος και υψηλά επίπεδα ενέργειας και δεν γνωρίζετε από που να ξεκινήσετε; Το coaching πρόγραμμα “30 Ημέρες Ευεξίας” έχει σχεδιαστεί γι αυτόν ακριβώς τον λόγο –  να ξεκινήσετε την αλλαγή που επιθυμείτε ακολουθώντας την σωστή οδό. 

Breathing_Thumbnail

60 Ημέρες Ιδανικής Υγείας

Έχετε μια καριέρα – δουλειά να κάνετε και μια ζωή να ζήσετε αλλά αισθάνεστε ότι το επίπεδο της υγείας σας παρεμποδίζει. Νιώθετε μονίμως κουρασμένοι, σας κυριεύει καθημερινά έντονο στρες, έχετε έντονη επιθυμία για συγκεκριμένες τροφές και παρά τις συνεχές προσπάθειες και δοκιμές με μαγικές δίαιτες και έξυπνα προγράμματα γυμναστικής, εξακολουθείτε να μην έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε τόσο σωματικά αλλά πολύ περισσότερο συναισθηματικά.

Plant_Thumbnail

90 Ημέρες Αλλαγής Συνειδητότητας

Αν νιώθετε πως έχετε δοκιμάσει κάθε πιθανή δίαιτα και μορφή άσκησης αλλά δεν καταφέρατε να πετύχετε τους στόχους σας, αν δυσκολεύεστε να κατανοήσετε πως λειτουργεί το σώμα σας και ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στην έντονη επιθυμία για συγκεκριμένες τροφές, την αύξηση του σωματικού  βάρους, τη χρόνια κόπωση, την ομιχλώδη σκέψη θα πρέπει να αναζητήσετε τις λύσεις στα παραπάνω σε άλλες πρακτικές. Και πιο συγκεκριμένα σε πλάνα που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για εσάς, τις ανάγκες σας, τον τρόπο σκέψης σας, την βιοχημεία του οργανισμού σας.