Diet Coaching

Coaching και Λειτουργική Διατροφή για Αδυνάτισμα και Διατήρηση Βάρους

Coaching Αδυνατίσματος

Αλλάξτε το σώμα σας, αλλάζοντας τρόπο ζωής

Στην Ελλάδα εκτιμάται ότι πάνω από 30% των ανθρώπων είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι ενώ το 2030 το ποσοστό αυτό αναμένεται να ξεπεράσει το 50%. Αμέτρητες οι δίαιτες και τα προϊόντα αδυνατίσματος υποσχόμενα μαγικά αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι όμως ότι 95% των ατόμων που έχουν δοκιμάσει μια δίαιτα, έχουν πάρει τα κιλά πίσω… με τόκο! 

Είναι πλέον δεδομένο ότι η ιδανική δίαιτα για όλους δεν υπάρχει, και ότι το θερμιδικό ισοζύγιο δεν παίζει μόνο του ρόλο στην μεταβολή του βάρους. Η συνέργεια της επιστήμης της διατροφολογίας και του Diet Coaching εξασφαλίζει αφενός την εκπόνηση εξατομικευμένων πλάνων διατροφής και αφετέρου την επίλυση των δυσλειτουργικών σκέψεων που οδηγούν σε πρόσληψη λανθασμένης ή υπερβολικής τροφής.

Τι περιλαμβάνει το Diet Coaching

Diet Coaching Συνεδρίες

90' Λεπτά
Αρχική Συνεδρία

Κατά την πρώτη μας συνεδρία θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μία αναλυτική συζήτηση για το ιστορικό σας, τις διατροφικές σας συνήθειες και γενικότερα τον τρόπο ζωής σας. Θα συζητήσουμε τις προσδοκίες σας καθώς και θα θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους από κοινού.

Θα προχωρήσουμε σε επιστημονικές σωματομετρήσεις καθώς και σε ανάλυση τροφικών ευαισθησιών με την χρήση του Biofeedback Scan.

Θα απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο Συμπτωμάτων και Καταστάσεων για να συλλέξουμε πληροφορίες και να σας συστήσουμε το σετ των βιοχημικών εξετάσεων, το διατροφικό σας πλάνο καθώς και την συμπληρωματική σας αγωγή.

90' Λεπτά
60' Λεπτά | 1-2 Εβδομάδες αργότερα ανάλογα με την ημερομηνία των αποτελεσμάτων των βιοχημικών εξετάσεων
2η Συνεδρία

Θα συζητήσουμε τα αποτελέσματα των βιοχημικών εξετάσεων.

Θα παραλάβετε ένα αναλυτικό διατροφικό πλάνο και την συμπληρωματική σας αγωγή σχεδιασμένα με γνώμονα τις πληροφορίες της πρώτης συνεδρίας καθώς και τα report των εξετάσεων.

Χρησιμοποιώντας coaching τεχνικές θα αποκρυπτογραφήσουμε τυχόν προβληματισμούς και εμπόδια που βρίσκονται ανάμεσα σε εσάς και την επίτευξη των στόχων σας

60' Λεπτά | 1-2 Εβδομάδες αργότερα ανάλογα με την ημερομηνία των αποτελεσμάτων των βιοχημικών εξετάσεων
60' Λεπτά
Follow up Coaching Συνεδρίες

Ξεκινώντας την κάθε συνεδρία θα αφιερώνουμε χρόνο για να συζητήσουμε την πορεία του προγράμματος και να τροποποιήσουμε κάποια μέρη του σε περίπτωση που αυτό χρειάζεται.

Όπως και στην δεύτερη συνεδρία με βάση τον κινητοποιητικό διάλογο θα σας βοηθήσουμε το πλάνο που ακολουθείτε να γίνει σταδιακά τρόπος ζωής για να μπορείτε να απολαύσετε υγεία, ευεξία και ομορφιά εφ' όρου ζωής.

60' Λεπτά
60' Λεπτά
Ανανέωση Coaching Συνεδριών

Με το πέρας του προγράμματος σας θα κάνουμε από κοινού τον απολογισμό τόσο σε επίπεδο υγείας, ευεξίας και σωματικού βάρους, όσο και σε επίπεδο mindset.

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε μπορείτε να εξακολουθήσετε τις coaching συνεδρίες στον ρυθμό που σας ταιριάζει.

60' Λεπτά

Σε ποιους απευθύνεται

Σε άτομα που θέλουν να χάσουν το περιττό τους βάρος και έχουν κουραστεί να αποτυγχάνουν. Που θέλουν να έχουν διαρκώς και μονίμως ρυθμισμένο βάρος στα ιδανικά επίπεδα και δεν θέλουν να ακολουθήσουν μια ακόμα “μαγική δίαιτα”.

Σε ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν ένα δραστήριο και υγιή τρόπο ζωής με αυξημένα επίπεδα ενέργειας και ευεξίας, ρυθμισμένο βάρος και μειωμένα καθημερινά παθολογικά συμπτώματα, νευρικότητα, ευερεθιστότητα, εθισμό στις γλυκές τροφές και στη ζάχαρη κ.α.

  • Εγκυμοσύνη και θηλασμός
  • Παιδική και εφηβική ηλικία
  • Ενηλίκους
  • Τρίτη ηλικία
  • Μείωση σωματικού λίπους
  • Αύξηση μυϊκής μάζας

Συχνές ερωτήσεις

Θέλοντας να εξασφαλίσουμε ότι έχετε πάρει τη σωστή απόφαση, σας προσφέρουμε μία εντελώς δωρεάν συνεδρία 30′ λεπτών που μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στα γραφεία μας, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω διαδικτύου, κατά την οποία θα συζητήσουμε τους στόχους σας και θα απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις – απορίες. Είναι βέβαιο ότι στο τέλος της δωρεάν συνεδρίας θα έχετε μία ξεκάθαρη εικόνα για το αν είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα για την αλλαγή που επιθυμείτε και αν το πρόγραμμα της Diet Coaching της Bwise μπορεί να είναι σύμμαχος σας σε αυτή την αλλαγή.

Δωρεάν Συνεδρία 30' Λεπτών

Εξασφαλίστε σήμερα μια δωρεάν συνεδρία 30' λεπτών για να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας, να συζητήσουμε τους στόχους σας και να σας παραθέσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τους πραγματοποιήσετε.

Scroll to Top