Ευεξία Online

Coaching Ευεξίας & Διαχείρισης Στρες.

Online Σεμινάρια

Ο Σωκράτης κάποτε είπε “Η μόρφωση, όπως ακριβώς η εύφορη γη, φέρνει όλα τα καλά.” Ακριβώς γι αυτό, η βασική αξία της Bwise είναι η εκπαίδευση, καθώς μέσα από την γνώση δημιουργούμε την εύφορη γη που χρειάζεται ο σπόρος της υγείας και ευεξίας ν’ ανθίσει.

Αυτή η βιβλιοθήκη άρθρων, βιβλίων, online σεμιναρίων (webinars) και μαθημάτων δημιουργήθηκε για να έχουν όλοι ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας, πρόσβαση σε επιστημονικά τεκμηριωμένη γνώση πάνω στους τομείς της υγείας, έτσι ώστε περισσότεροι σπόροι να ανθίσουν και να δημιουργήσουν ένα όμορφο μπαξέ. Μη κερδοσκοπικές, εκπαιδευτικά ιδρύματα, σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα μπορούν να επικοινωνούν να ειδικές προσφορές.

online meetings

Δωρεάν Εκπαιδευτικά Online Σεμινάρια

Άνθρωπος: Ένα Κοσμικό Θαύμα

Η πλέον ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου σε ένα σεμινάριο 90 λεπτών! Η σύνδεση του νοητικού, ενεργειακού, συναισθηματικού και σωματικού πεδίου του ανθρώπου και η σχέση της με την υγεία και την ασθένεια. 

Η σύνδεση των 2 εγκεφάλων του οργανισμού μας και ο ρόλος του εντερικού μικροβιώματος στην σύγχρονη θεραπευτική προσέγγιση. Η σύγχρονη πρόταση για ιδανική υγεία και ευεξία.

Sports Health & Nutrition

Αν είσαι επαγγελματίας αθλητής, προπονητής, γυμναστής ή απλός ασκούμενος, σταμάτα ότι κάνεις και παρακολούθησε αυτό το σεμινάριο.

Σεμινάριο διατροφικού mindset

Εξελιγμένη Διατροφική Νοημοσύνη

Ένα 40-λεπτο σεμινάριο που δόθηκε στα πλαίσια του 1ου Εθνικού Συνεδρίου Αυθεντικού Coaching με χιλιάδες συμμετοχές και ανάλογες προβολές. Η συναισθηματική διατροφή, η παγίδα της βιομηχανίας της δίαιτας, καθώς και η σύγχρονη προσέγγιση μέσα από την εκπληκτική εμπειρία του coaching Διατροφής από τον μετρ του είδους στην Ελλάδα. 

Αν έχεις κάνει αναρίθμητες δίαιτες και ακόμα προσπαθείς να ρυθμίσεις το βάρος σου, αν πιστεύεις ότι το βάρος σας δεν είναι μόνο θέμα διατροφής αλλά και κάτι βαθύτερο, τότε αυτό το σεμινάριο είναι για εσένα!

Σειρά Webinars Live

Τα 7 θεμέλια της Ανθρώπινης Υγείας

7 βασικά χρώματα, 7 βασικές νότες, 7 ενεργειακά κέντρα (τσάκρας), 7 ημέρες έχει εβδομάδα και 7 ημέρες η κάθε φάση της σελήνης. 7 είναι και τα θεμέλια της Υγείας του Ανθρώπου. Ένα σεμινάριο χωρισμένο σε 4 μέρη (1,5 ώρα περίπου το κάθε ένα), εισαγωγή στην θέσπιση των βάσεων του πιο πολύτιμου αγαθού, της υγείας μας. 7 ώρες ανεκτίμητης γνώσης για όλους!  Ένα σεμινάριο που απαντά σε πολλά ερωτήματα του σύγχρονου ανθρώπου που θέλει να προασπίσει την υγεία του και να εξελιχθεί. Μία πρόκληση για να ψάξεις την σύνδεση με τον πρωταγωνιστή της ζωής σου. Εσένα!

Μέρος Πρώτο

Ένα Κοσμικό Θαύμα Γεμάτο Στρες

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου κάνουμε μία ολιστική προσέγγιση και επιχειρούμε την σύνδεση μεταξύ ενεργειακού, νοητικού, συναισθηματικού και σωματικού πεδίου του ανθρώπου, καθώς και της σχέσης της με την υγεία και την ασθένεια. Επίσης, ξεκαθαρίζουμε τις έννοιες στρες και άγχος και αναλύουμε την σημασία του βιοχημικού στρες, όπως επίσης και την τρομακτική επίδραση που αυτό έχει στον σύγχρονο άνθρωπο.

Μέρος Δεύτερο

Οξυγόνο - Νερό - Φως... Οι Θεμέλιοι Λίθοι

Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου μπαίνουμε στην ανάλυση των 7 θεμελίων υγείας για την εξισορρόπηση του στρες, ξεκινώντας με το συστατικό, την μήτρα και την πηγή της ζωής, των θεμελίων λίθων της ύπαρξής μας. Αναπνοή, Ενυδάτωση και Ηλιοθεραπεία αναλύονται και αναδεικνύονται όχι απλά ως συστατικά Υγείας αλλά και ως βασικά θεμέλια ύπαρξης. Ίσως δεν υπήρξε η πιο κατάλληλη εποχή για να αποκτήσετε αυτή την γνώση και να περάσετε στην εφαρμογή της.

Diet Coaching Fitness

Μέρος Τρίτο

Διατροφή - Ύπνος - Άσκηση... Οι Πυλώνες

Στο προτελευταίο μέρος του σεμιναρίου αναλύουμε το Α και Ω της βιοχημικής μας ύπαρξης, την διατροφή, δίνοντάς της την διάσταση που της αξίζει και αναδεικνύοντας τα μικροθρεπτικά αλλά και ψυχοσυναισθηματικά της χαρακτηριστικά. Επίσης επιχειρούμε την σύνδεση των 2 εγκεφάλων του οργανισμού μας (εγκεφάλου-πεπτικού), σε ένα ταξίδι αστείρευτης γνώσης και κατανόησης της ορθής διατροφικής μας κατάστασης. Στη συνέχεια αναδεικνύουμε τον ύπνο και την εξισορρόπηση του βιολογικού μας ρολογιού ως βασικούς πυλώνες υγείας και ευεξίας, δίνοντας εκπληκτικές πληροφορίες που θα σας αλλάξουν την βραδινή αλλά και την πρωινή σας ζωή.

Τέλος, προσεγγίζουμε την θεραπευτική άσκηση πολύ προσεκτικά, τονίζοντας τα επιδημιολογικά στοιχεία και την συσχέτιση της καθιστικής ζωής με το 90% των παθήσεων, παρέχοντας απαντήσεις για τον τύπο, την ένταση και την συχνότητα της άσκησης ανάλογα με το επίπεδο ένταξης σε αυτή. Ένα σεμινάριο που είτε έχεις πρόβλημα βάρους ή όχι, είτε έχεις αυπνίες ή όχι, είτε είσαι αθλητής ή όχι, θέλεις να παρακολουθήσεις.

carefree family

Μέρος Τέταρτο

Νοητική & Συναισθηματική Ισορροπία – Η Ουσία

Στο τελευταίο μέρος του σεμιναρίου κάνουμε βουτιά στον εσωτερικό μας κόσμο και βρίσκουμε ανεκτίμητους χαμένους θησαυρούς κρυμμένους μαζί με τους φόβους μας. Γνωρίζουμε τον εαυτό μας βάσει της αντικειμενικής μας παρατήρησης και ανακαλύπτουμε τις δυσλειτουργικές πεποιθήσεις που μας κρατάνε δέσμιους. Ανακαλύπτουμε πως η λύση για την υπερπληροφόρηση, την υπερανάλυση και το multi-tasking είναι η οργάνωση μέσω πλάνων παραγωγικότητας και ημερολογίων, καθώς και η διαχείριση του χρόνου (timemanagement) με την παράλληλη θέσπιση SMART στόχων. 

Μαθαίνουμε πως με την εφαρμογή τεχνικών όπως είναι ο διαλογισμός ενσυνειδητότητας (mindfulness) και ο δυναμικός οραματισμός μπορούμε να ανακτήσουμε τον έλεγχο της ζωής μας, να σχεδιάσουμε το μέλλον που μας αξίζει και να ζήσουμε μία άφθονη και ευτυχισμένη ζωή. Τέλος, κατανοούμε ότι το να έχουμε υποστήριξη από μία ομάδα με κοινούς στόχους και ομοιογένεια καθώς και από έναν επαγγελματία συντονιστή, μπορεί να διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στην μετατροπή όλης αυτής της πληροφορίας σε δράση. Και αυτό είναι που έχει αξία.

 

Με την παρακολούθηση της σειράς, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και πολυποίκιλο υλικό σε μορφή pdf (πλάνο διατροφής, συνταγές, αποτοξινώσεις, προτεινόμενα συμπληρώματα, συμβουλές για ορθή  αναπνοή, ενυδάτωση, έκθεση στον ήλιο, ύπνο, άσκηση, πίνακες καταγραφής, φόβων, στόχων, αξιών, πεποιθήσεων, swotanalysis, καθοδηγούμενους διαλογισμούς, και πολλά άλλα).

Πολιτιστικά ιδρύματα, σχολεία, σύλλογοι, φιλανθρωπικά ιδρύματα, ομάδες, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, μπορούν να επικοινωνούν για ειδικές προσφορές.

Κλείστε Σήμερα Θέση

Επικοινωνήστε για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να ενημερωθείτε για επόμενες διαθέσιμες ημερομηνίες, το κόστος συμμετοχής και τον τρόπο παρακολούθησης.