Διονύσης Φιλιππόπουλος

Personal Trainer & Project Manager

Ο Φιλιππόπουλος Διονύσης γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το 1 ο ΤΕ.Λ Αργυρούπολης. Άρχισε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες από το 1984 ενώ ταυτόχρονα έκανε πρωταθλητισμό με την ομάδα ποδοσφαίρου του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ.

Από το 1999 άρχισε να ασχολείται αγωνιστικά με το άθλημα του kickboxing μέχρι το 2011 όπου και κατέκτησε 3 φορές τη 2 η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρών Ά κατηγορίας και κηρύχθηκε κυπελλούχος Ελλάδος το 2003. 

Από το 2008 μέχρι σήμερα ασχολείται με την προπονητική ως επικεφαλής προπονητής σχολής και personal trainer, όντας μέλος της μεγαλύτερης ομάδας Kickboxing στην Ελλάδα ‘’Fighters Athanasopoulos’’. 

Ως προπονητής, μετράει 43 πρωταθλητές Ελλάδος και 4 Διεθνή μετάλλια WAKO. Το 2014 πήρε το πτυχίο του ως προπονητής kickboxing πιστοποιημένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με Αριστεία. Έχει  παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων kickboxing, αυτοάμυνας και MMA σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Από το 2003, παράλληλα με την αθλητική του καριέρα, ασχολήθηκε και με τη διαιτησία αποκτώντας πτυχίο διαιτητή αναγνωρισμένο από την WAKO (παγκόσμιας ομοσπονδίας kickboxing). 

Το 2016 πιστοποιήθηκε ως διεθνής διαιτητής και το 2015 ορίστηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία μέλος της επιτροπής διαιτησίας και υπεύθυνος διαιτησίας σε όλα τα στυλ του ρινγκ. Τα τελευταία χρόνια είναι εισηγητής σε όλα τα σεμινάρια και σχολές διαιτησίας που γίνονται στη Ελλάδα. 

Από το 2016 μέχρι το 2019 ήταν υπεύθυνος αγώνων και ‘’match maker’’ στις μεγαλύτερες επαγγελματικές διοργανώσεις που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα.

Scroll to Top