Δωρεάν Online Σεμινάριο

Παχυσαρκία: Από την Επιστημονική Θεωρία, στην Επωφελή Πράξη

Webinar on Demand [Βίντεο]

Ανακαλύψτε πως η Λειτουργική Διατροφή σχεδιασμένη με βάση την βιοχημεία του οργανισμού σας, σε συνδυασμό με το Coaching Υγείας κ Ευεξίας μπορούν να αποτελέσουν τον απόλυτο σύμμαχο στην πρόληψη καθώς και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Εγγραφή στο Webinar

Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα σας. Στην Bwise χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας καθώς και ενημερωτικό περιεχόμενο. Μπορείτε να απεγγραφείτε απ’την επικοινωνία ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου μας.

Η Παχυσαρκία ως Παγκόσμια Πανδημία

 • Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, το έτος 2019 περισσότεροι από 1.9 δισεκατομμύρια ενήλικες είναι υπέρβαροι.
 • Από αυτούς τα 650 εκατομμύρια είναι παχύσαρκοι.
 • Το ίδιο έτος 40 εκατομμύρια παιδιά με ηλικία κάτω των 5 ετών ήταν υπέρβαρα ή παχύσαρκα.
 • Το ποσοστό των υπέρβαρων - παχύσαρκων ανθρώπων στον πλανήτη τριπλασιάστηκε  από το 1975 εως σήμερα.

Κυριότερος παράγοντας αυτής της έξαρσης της παχυσαρκίας καθώς και των συσχετιζόμενων ασθενειών (διαβήτης, υπέρταση, καρδιαγγειακά νοσήματα κ.α.), είναι ο σύγχρονος τρόπος ζωής που υιοθετείται όλο και περισσότερο από τους ανθρώπους από πολύ μικρή ηλικία. Χρειάζεται μια δραστική αλλαγή για να ξεπεράσουμε τις όποιες υγειονομικές προκλήσεις – και δεν υπάρχει καλύτερο σημείο εκκίνησης αυτής της αλλαγής από τον ίδιο μας τον εαυτό..!

Θέματα που θα καλύψουμε:

 • Επιδημιολογία της Παχυσαρκίας
 • Μηχανισμοί
 • Μέθοδοι Αξιολόγησης της Παχυσαρκίας
 • Παράγοντες Κινδύνου. Τροποποιήσιμοι και Μη Τροποποιήσιμοι
 • Επιπτώσεις
 • Ψυχολογία - Κίνητρα
 • Διατροφική Πρόληψη και Αντιμετώπιση

Γνωρίστε τους hosts

Ηλίας Παπαποστόλου

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ BWISE
Εργοφυσιολόγος, σύμβουλος ορθομοριακής διατροφής και health coach. Με σπουδές στην Μ. Βρετανία στον κλάδο της Βιοιατρικής Επιστήμης και Διατροφολογίας ο Ηλίας Παπαποστόλου έχει μια πολυετή επαγγελματική εμπειρία ως εργοφυσιολόγος, σύμβουλος ορθομοριακής διατροφής και health coach. Πριν την ίδρυση της Bwise το 2018 και δουλεύοντας ως ελεύθερος επαγγελματίας έχει συνεργασθεί με περισσότερους από 10.000 άτομα, τόσο σε επίπεδο υγείας και ευεξίας όσο και σε αθλητικό επίπεδο με επαγγελματίες και μη αθλητές.
Ειρήνη Λιδωρίκη

Δρ. Ειρήνη Λιδωρίκη

ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc, υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το ερευνητικό της ενδιαφέρον εστιάζει στη σχέση μεταξύ διατροφής, φλεγμονής και μεταβολισμού σε σχέση με τη σαρκοπενία, τον καρκίνο, την υγιή γήρανση και την παχυσαρκία, καθώς και στη διερεύνηση διαφόρων μεθόδων αξιολόγησης της κατάστασης θρέψης. Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία σε φοιτητές ιατρικής, ενώ εργασίες της έχουν παρουσιαστεί σε ελληνικά και παγκόσμια συνέδρια, στα οποία έχει συμμετάσχει και ως προσκεκλημένη ομιλήτρια.

Ανακαλύψτε πως η Λειτουργική Διατροφή μπορεί ν'αποτελέσει τον απόλυτο σύμμαχο σας στην πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Συχνές Ερωτήσεις

Την επόμενη μέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα αναρτήσουμε στο site μας το βίντεο του σεμιναρίου. Θα ενημερωθείτε μέσω email, γι αυτό προτείνουμε να εγγραφείτε στην παραπάνω φόρμα για να μπορέσουμε να σας το αποστείλουμε.

© 2020 Bwise. All Rights Reserved

Scroll to Top