Δωρεάν Online Σεμινάριο

Παχυσαρκία: Από την Επιστημονική Θεωρία, στην Επωφελή Πράξη

Webinar on Demand [Βίντεο]

Ανακαλύψτε πως η Λειτουργική Διατροφή σχεδιασμένη με βάση την βιοχημεία του οργανισμού σας, σε συνδυασμό με το Coaching Υγείας κ Ευεξίας μπορούν να αποτελέσουν τον απόλυτο σύμμαχο στην πρόληψη καθώς και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Εγγραφή στο Webinar

Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα σας. Στην Bwise χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας καθώς και ενημερωτικό περιεχόμενο. Μπορείτε να απεγγραφείτε απ’την επικοινωνία ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου μας.

Η Παχυσαρκία ως Παγκόσμια Πανδημία

Κυριότερος παράγοντας αυτής της έξαρσης της παχυσαρκίας καθώς και των συσχετιζόμενων ασθενειών (διαβήτης, υπέρταση, καρδιαγγειακά νοσήματα κ.α.), είναι ο σύγχρονος τρόπος ζωής που υιοθετείται όλο και περισσότερο από τους ανθρώπους από πολύ μικρή ηλικία. Χρειάζεται μια δραστική αλλαγή για να ξεπεράσουμε τις όποιες υγειονομικές προκλήσεις – και δεν υπάρχει καλύτερο σημείο εκκίνησης αυτής της αλλαγής από τον ίδιο μας τον εαυτό..!

Θέματα που θα καλύψουμε:

Γνωρίστε τους hosts

Ανακαλύψτε πως η Λειτουργική Διατροφή μπορεί ν'αποτελέσει τον απόλυτο σύμμαχο σας στην πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Συχνές Ερωτήσεις

© 2020 Bwise. All Rights Reserved