Σεμινάρια Business Wise

Coaching ευεξίας για εξισορρόπηση υγιούς τρόπου ζωής και πολυάσχολου προγράμματος

Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η ομάδα σας χρειάζεται να είναι υγιής.

Είτε η ομάδα σας εργάζεται από το σπίτι ή το γραφείο, θέλετε να είναι αποδοτική. Για να είναι παραγωγική, χρειάζεται να είναι υγιής. Για να είναι υγιής χρειάζεται γνώση. Και για να έχει γνώση χρειάζεται εκπαίδευση.

Η επιστημονική τεκμηριωμένη γνώση της οποίας είναι σχεδιασμένα αυτά τα σεμινάρια, παρέχουν στους συμμετέχοντες όλα τα εφόδια που χρειάζονται έτσι ώστε να διαχειρίζονται καλύτερα το στρες, να παίρνουν αποφάσεις με αυτοπεποίθηση και να μαθαίνουν πως να δημιουργούν ένα ισορροπημένο και υγιή τρόπο ζωής ακόμη και σε περιόδους με υπερβολικά απαιτητικό πρόγραμμα.

Όλα τα σεμινάρια είναι διάρκειας 60 λεπτών, συμπεριλαμβανομένων και των ερωτήσεων, και προσφέρονται είτε δια ζώσης στον χώρο εργασίας σας, είτε online μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας (ZOOM). Όλοι οι συμμετέχοντες συμπεριλαμβανομένων και των μελών των οικογενειών τους τυγχάνουν 50% έκπτωση σε όλα τα ατομικά προγράμματα coaching.

Αυτά τα σεμινάρια αποτελούν κορυφαία επιλογή για την επιχείρησή σας αν:

Επιλέξτε το σεμινάριο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Μονό Σεμινάριο

Ένα μονό live online ή δια ζώσης στον χώρο σας σεμινάριο, σχεδιασμένο να διδάξει στους πολυάσχολους επαγγελματίες τους 10 πιο σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν την ψυχική και σωματική τους υγεία.

Περιλαμβάνει:

Η Βασική Σειρά

Μια σειρά τεσσάρων σεμιναρίων σχεδιασμένα να δημιουργήσουν μια ισχυρή βάση γνώσεων σε ζητήματα γύρω από το το στρες, την διατροφή, την άσκηση και την ευεξία.

Περιλαμβάνει:

Η Ολοκληρωμένη Σειρά

Ένα ολόκληρο έτος εκπαίδευσης πάνω στη υγεία και ευεξία με στόχο την σε βάθος εκπαίδευση των στελεχών και εργαζομένων της επιχείρησης σας για μπορούν να παραμένουν υγιής και παραγωγικοί ακόμα και αν έχουν βεβαρημένο πρόγραμμα και καθημερινότητα.

Περιλαμβάνει:

Σεμινάρια Business Wise: Θεματολογία

Δωρεάν Συνεδρία 15' Λεπτών

Εξασφαλίστε σήμερα μια δωρεάν συνεδρία 15' λεπτών για να απαντήσω στα ερωτήματα σας, να συζητήσουμε τους στόχους σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικότερο για εσάς πρόγραμμα coaching.