εξατομικευμενη προσεγγιση για προληψη

Βασικός Έλεγχος & Λειτουργική Διατροφή Για Την Αποφυγή Χρόνιων Νοσημάτων

Συνδυασμός βιοχημικών εξετάσεων για βασικό έλεγχο της λειτουργίας του εντέρου και σχεδιασμός εξατομικευμένου διατροφικού πλάνου για αποφυγή εμφάνισης χρόνιων νοσημάτων.

Η Πρόληψη ως Αξία Ζωής

Τα τελευταία χρόνια και ενώ η Ιατρική Επιστήμη έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου, οι άνθρωποι που εμφανίζουν ένα ή περισσότερα χρόνια, αυτοάνοσα ή μεταβολικά νοσήματα συνεχώς αυξάνονται. Κυριότερος λόγος αυτής της έξαρσης δεν είναι άλλος από τον σύγχρονο τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει ο άνθρωπος τα τελευταία χρόνια. Η κατανάλωση επεξεργασμένων τροφών, η καθιστική ζωή, το τοξικό περιβάλλον, οι στρεσογόνες καταστάσεις της καθημερινότητας κ.α. συμβάλλουν τα μέγιστα στην εμφάνιση διαφόρων ασθενειών από μικρή κιόλας ηλικία. 

Η λύση στα παραπάνω δεν μπορεί να είναι άλλη από την πρόληψη. Υιοθετώντας νέες υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητά μας και ελέγχοντας την υγεία μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα αποτελεί το τέλειο πλάνο για μια ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία. Στην Bwise σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει βιοχημικές εξετάσεις για τον έλεγχο της υγείας και λειτουργίας του εντέρου που αποτελεί θεμέλιο της υγείας ολόκληρου του οργανισμού καθώς και τον σχεδιασμό ενός εξατομικευμένου διατροφικού πλάνου για απώλεια του περιττού βάρους, αποτοξίνωση του οργανισμού και λήψη όλων των θρεπτικών συστατικών που συμβάλλουν  στην καλή υγειά και ευεξία.

Βιοχημικές Εξετάσεις

Έλεγχος εντερικού μικροβιώματος (immune) και τροφικής δυσανεξίας

Τεστ Εντερικού Μικροβιώματος (Basic)

Με τον όρο μικροβίωμα εννοούμε το σύνολο των μικροβίων (100 τρις) που ζουν μέσα και πάνω στο ανθρώπινο σώμα, με το 80% του συνόλου να ζει μέσα στο έντερο. Τα µικρόβια αυτά ασκούν σηµαντική µεταβολική, εκκριτική, ρυθµιστική και ανοσολογική δραστηριότητα. Το εντερικό µικροβίωµα ελέγχει ή συµµετέχει σχεδόν σε όλες τις φυσιολογικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισµού.

Σε περίπτωση μικροβιωματικής ανισορροπίας, το σώμα αδυνατεί να απορροφήσει τα θρεπτικά μικροσυστατικά με αποτέλεσμα τη δημιουργία φλεγμονών που αποτελούν τον κυριότερο παράγοντα εμφάνισης χρόνιων και μεταβολικών νοσημάτων.

microbiome
Τι περιλαμβάνει ο έλεγχος σε δείγμα κοπράνων:
 • Μακροσκοπικός Έλεγχος και Γενικά Χαρακτηριστικά​
 • Κατάταξη Κοπράνων κατά Bristol
 • Οξεοβασική Ισορροπία (pH)
 • Ποσοτικός Προσδιορισμός Εντερικού Μικροβιώματος
 • Δείκτης Εντερικής Δυσβίωσης
εντερικό μικροβίωμα

Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας 40+

Τροφική δυσανεξία έχει κάποιος ο οποίος υπολείπεται σε κάποιο συγκεκριμένο ένζυμο το οποίο είναι απαραίτητο για να διασπάσει μία συγκεκριμένη τροφή. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η δυσανεξία στη λακτόζη. Κάποιος λοιπόν που έχει δυσανεξία στη λακτόζη υπολείπεται στο ένζυμο λακτάση το οποίο είναι απαραίτητο για την διάσπαση των σακχάρων του γάλακτος. 

Με το τεστ τροφικής δυσανεξίας μετράμε την ποσότητα των IgG αντισωμάτων του ανοσοποιητικού συστήματος σε 40+ τροφές ευρείας κατανάλωσης.

Ποιες τροφές περιλαμβάνει ο έλεγχος :

Εξατομικευμένη Διατροφή

Εξατομικευμένη διατροφή για την παχυσαρκία

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Αναλύοντας τα αποτελέσματα των βιοχημικών σας εξετάσεων και καταγράφοντας το ιστορικό σας, τις διατροφικές συνήθειες και την καθημερινότητά σας, θα σχεδιάσουμε το εξατομικευμένο διατροφικό σας πλάνο με στόχο την:

 • Καλύτερη Πρόληψη
 • Βέλτιστη Κυτταρική Θρέψη
 • Αποτοξίνωση Οργανισμού
 • Διαχείριση Βάρους
 • Ισχυροποίηση Εντερικής Οδού
 • Αύξηση των Επιπέδων Ενέργειας

Τι περιλαμβάνει το διατροφικό σας πλάνο:

 • Καταγραφή ιστορικού
 • Σωματομετρήσεις
 • Ερωτηματολόγιο Καταστάσεων & Συμπτωμάτων
 • Δημιουργία Αποτοξινωτικού Διατροφικού Πλάνου
 • Δημιουργία Διατροφικού Πλάνου
 • Συμπληρωματική Αγωγή
 • Συνεχής Υποστήριξη
Πρόγραμμα Διατροφής Bwise

Ιστορίες Πελατών της Bwise

4.6/5

Ιστορίες ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν την Bwise, πέτυχαν τους στόχους τους και άλλαξαν την ζωή τους.

Συχνές Ερωτήσεις

Αδυνάτισμα, υγεία και ευεξία με οδηγό την βιοχημεία του οργανισμού σας.

Το τεστ εντερικού μικροβιώματος μπορεί να πραγματοποιηθεί με δυο τρόπους.

1.Παραλαμβάνοντας το ΚΙΤ του τεστ εντερικού μικροβιώματος (ειδικό δοχείο) από την Διαγνωστική Αθηνών. Το τεστ τροφικής δυσανεξίας πραγματοποιείται με την λήψη αίματος (σταγόνα αίμα).

2. Σε περίπτωση που είστε κάτοικος εκτός Αττικής ή έχετε βεβαρημένη καθημερινότητα μπορούμε να σας αποστείλουμε το ΚΙΤ της εξέτασης στον χώρο σας όπου θα συλλέξετε το δείγμα στο ειδικό δοχείο ακολουθώντας τις οδηγίες. Κατόπιν θα αποστείλετε το δείγμα στην Διαγνωστική για την έκδοση των αποτελεσμάτων. 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, γρήγορη και ασφαλής ενώ δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής.

Δωρεάν Συνεδρία 30' Λεπτών

Εξασφαλίστε σήμερα μια δωρεάν συνεδρία 30' λεπτών για να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας, να συζητήσουμε τους στόχους σας και να σας παραθέσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τους πραγματοποιήσετε.

Scroll to Top