Είπαν για Εμάς

Ιστορίες ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν την Bwise και πέτυχαν τους στόχους τους.

Χρύσα Σ.

Πείτε μας την ιστορία σας! Ποιος ήταν ο κυριότερος λόγος που σας οδήγησε στο να συνεργαστείτε με την Bwise;

Μετά από δυο γέννες και ενώ γέμισε η ζωή μου με τον ερχομό των παιδιών μου, δεν κατάφερα ποτέ να επιστρέψω τουλάχιστον στα κιλά που ήμουν πριν την πρώτη εγκυμοσύνη. Δοκίμασα αρκετές δίαιτες αλλά τα αποτελέσματα ήταν από ελάχιστα ως μηδενικά. Ύστερα από την σύσταση μιας πολύ καλής φίλης που συνεργαζόταν με τον κο Παπαποστόλου επισκέφτηκα και εγώ την Bwise.

Τι αποτέλεσμα είχε η συνεργασία σας με την Bwise;

Πραγματικά δεν έχω λόγια! Εκτός του ότι πάει πολύ καιρός που ήμουν σε αυτά τα επίπεδα είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πόσο όμορφα νιώθω σε επίπεδο ενέργειας.

Με ποιους τρόπους κατά την γνώμη σας μπορεί κάποιος να ωφεληθεί από την συνεργασία του με την Bwise;

Θα σταθώ μόνο σε έναν… Πέραν του αποτελέσματος που έχεις από τις πρώτες κιόλας μέρες το πιο εντυπωσιακό είναι πως το πρόγραμμα είναι έτσι διαμορφωμένο που ανεξαρτήτως καθημερινότητας είναι πολύ εύκολο να το ακολουθήσεις. Προσωπικά με δυο μικρά παιδιά θα μου ήταν αδύνατον να ακολουθήσω ένα πλάνο με πίεση.

Θα προτείνατε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο την Bwise; Αν ναι, για ποιον λόγο;

Το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.

Πως θα βαθμολογούσατε την εμπειρία σας με την Bwise;

Εξαιρετική.

Επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι επιπλέον σχετικά με την εμπειρία σας;

Νιώθω πολύ τυχερή που γνώρισα τον Ηλία! Η θετική του ενέργεια είναι μοναδική. Πιστεύει τόσο σε σένα που σε μηδέν χρόνο σε κάνει να πιστέψεις και εσύ στον εαυτό σου. Και όπως συνηθίζει να λέει… από εκεί ξεκινάει η επιτυχία!

Scroll to Top